دبی، شهری با نوآورانهترین و لوکسترین پیشرفتها. این شهر ممکن است بسیار کوچک به نظر برسد، اما بیش از 3،302،000 نفر جمعیت دارد. دبی به عنوان دومین شهر گران قیمت در خاورمیانه و بیستمین شهر گرانقیمت دنیا شناخته میشود.
ثروتمندترین و مرفهترین افراد سراسر دنیا، دبی را خانه دوم خود مینامند. در این عبارت هیچ تردیدی وجود ندارد. معماری و نوآوریهای این شهر همه چیز را توضیح میدهد. در این مقاله، ما لیستی از 25 نفر از ثروتمندترین افراد دبی با دارایی خالصی بالغ بر یک میلیارد دلار را ارائه میکنیم:
فهرست مطالب
اسامی ثروتمندان دبی
سانی وارکی (Sunny Varkey)
دارایی خالص – 1.9 میلیارد دلار
سانی وارکی، یک فرد نیکوکار برجسته در زمینه آموزش و همچنین یک کارآفرین هندی است که در امارات متحده عربی اقامت ندارد. او بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره GEMS Education، شرکت مدیریت آموزشی شناخته شده در عرصه مشاوره و آموزش جهانی است. این شرکت، بزرگترین سازمان خصوصی برای مدارس ابتدایی تا پایه دوازدهم به شمار میرود. بیش از ۵۲ مدرسه تحت نظارت این سازمان در ۴ کشور جهان تاسیس شده است.
علاوه بر این، سانی وارکی سفیر حسن نیت یونسکو است. بر اساس سوابق، او متعهد شده است که نیمی از ثروت خود را در طول زندگی به امور خیرخواهانه اختصاص دهد. وی همچنین بنیانگذار و متولی بنیاد برجسته «وارکی» است.
میکی جاگتیانی (Micky Jagtiani)
دارایی خالص – 3 میلیارد دلار
مایکل ودومال جاگتیانی، که بیشتر با نام «میکی جاگتیانی» شناخته میشود، یکی از برترین تاجران میلیاردر ساکن دبی است. او اصالتا هندی است و تجارت موفقی را در امارات متحده عربی بنا نهاده است. میکی جاگتیانی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیرهی «گروه لندمارک» مستقر در دبی است.
شهرت میکی جاگتیانی به خاطر فروشگاههای خرده فروشی برجستهی لندمارک است. تجارت او، به بیش از ۴۵،۰۰۰ نفر معیشت میدهد. گروه لندمارک دارای بیش از ۱۰۰۰ فروشگاه در سراسر خاورمیانه، منطقه خلیج فارس و هند است.
ام.ای. یوسف علی (M.A Yusuff Ali)
دارایی خالص – 4.9 میلیارد دلار
یوسف علی موسیلیام ویتل عبدالقادر (ام.ای. یوسف علی)، بازرگان و میلیاردر پرآوازهی هندی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیرهی «گروه بینالمللی لولو» (LuLu Group International) است. این گروه صنعتی بسیار محبوب، شامل مجموعهی فروشگاههای زنجیرهای «لولو هایپرمارکت» و مراکز خرید بینالمللی لولو در سراسر جهان میشود. درآمد سالانهی «گروه بینالمللی لولو» حدود ۷.۴ میلیارد دلار آمریکا است.
ام.ای. یوسف علی بر اساس فهرست ۲۰۲۱ مجلهی فوربس، در رتبهی اول ۱۰۰ تاجر برتر دنیای عرب قرار گرفته است. مرکز همایشهای بینالمللی لولو بولگاتی که در جزیرهی بولگاتی واقع شده است، یکی از بزرگترین مراکز همایش در جنوب آسیا به شمار میرود.
محمد خلف الحبتور (Mohammed Khalaf Al Habtoor)
دارایی خالص – 1 میلیارد دلار
محمد خلف الحبتور، پسر خلف الحبتور، سرمایهگذار، غول تجارت، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیرهی گروه «الحبتور» است. گروه الحبتور یکی از بزرگترین شرکتهای امارات متحده عربی به شمار میرود.
محمد خلف الحبتور در یکی از بزرگترین خانوادههای تجارتپیشه در دبی متولد شد. او مسئولیت تنوعبخشی به فعالیتهای گروه الحبتور را در حوزههای مختلفی همچون بیمه، هتلداری، املاک و مستغلات، خودرو، مهماننوازی، نشر و آموزش بر عهده دارد. محمد خلف الحبتور همچنین بنیانگذار «جام جهانی پولو دبی» (Dubai Polo Gold Cup) است.
او نقش بهسزایی در تبدیل گروه الحبتور به جایگاه فعلی آن داشته و همچنین شهرک «الحبتور سیتی» را توسعه داده است.
سیف الغرير (Saif Al Ghurair)
دارایی خالص – 1.7 میلیارد دلار
سیف آل غرير، رئیس و مدیر ارشد بزرگترین شرکتهای املاک و مستغلات و همچنین تولید در امارت، یعنی گروه «الغرير» است. ایشان به خاطر سرمایهگذاریهای کلان و سودآوری همیشگیاش شهرت دارد. بخش قابل توجهی از ثروت و رفاه او از طریق سرمایهگذاری در «مشرق» به دست آمده است، که به عنوان قدیمیترین بانک خصوصی در امارات متحده عربی شناخته میشود.
بی. آر. شتی (B.R Shetty)
دارایی خالص – 3.15 میلیارد دلار آمریکا
باوگوتو راغورام شتی، یک تاجر هندیالاصل، بنیانگذار و مالک چندین شرکت در امارات متحده عربی است. از جمله این شرکتها میتوان به «نِمسی هلت» (مستقر در ابوظبی)، «بِیآراس ونچرز»، «نئو فارما» و «فینایر» اشاره کرد. او یکی از برترین بازرگانان دبی به شمار میرود و در سال ۲۰۲۰ در رتبه ۴۲ ثروتمندترین افراد این شهر قرار داشت.
فعالیت حرفهای بی.آر. شتی با علاقهمندی به بیمارستانها و مهماننوازی آغاز شد. او بعدها فعالیت خود را به حوزههای خدمات مالی، تبلیغات، داروسازی، فناوری اطلاعات و خرده فروشی نیز گسترش داد.
شمشیر ویلالیل (Shamsheer Vayalil)
دارایی خالص – 1.4 میلیارد دلار
Shamsheer Vayalil Parambath، پزشک رادیولوژی و تاجر هندی، بنیانگذار، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره گروه «ویپیاس هلثکر» (VPS Healthcare Group) است. او همچنین مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره «امانات هلدینگ» (Amanat Holdings)، یک شرکت سرمایهگذاری در حوزه سلامت و آموزش به شمار میرود.
دکتر ویلالی مدرک پزشکی عمومی (MBBS) خود را از کالج پزشکی Kasturba و مدرک تخصصی رادیولوژی (MD) خود را از دانشکده و پژوهشگاه پزشکی سری راماچاندرا دریافت کرد. دارایی خالص شمشیر ویلالی ۱.۴ میلیارد دلار آمریکا برآورد میشود و او در زمره برجستهترین بازرگانان دبی قرار دارد. وی در سال ۲۰۱۴ مفتخر به دریافت نشان «پراواسی بهاراتیا سامان» (Pravasi Bharatiya Samman) شد.
ساکیت بورمان (Saket Burman)
دارایی خالص – 1.6 میلیارد دلار
ساکِت بورمان، میلیاردر بریتانیایی، یکی از برجستهترین میلیاردرهای دبی، لندن و دهلی است. او تحصیلات خود را در دانشگاه ویسکانسین-مدیسن به پایان رساند. پدر ساکِت بورمان، سیدارت بورمان، در سال ۲۰۱۵ درگذشت و او سهام ۱۲.۴ درصدی شرکت کالاهای مصرفی هند (دابور) را به ارث برد. او رئیس و مدیرعامل شرکت بسیار معروف دابور اینترنشنال است.
فیلیپ دی (Philip Day)
دارایی خالص – 1.2 میلیارد دلار
فیلیپ دی، میلیاردر بریتانیایی، رئیس هیئت مدیره و بنیانگذار گروه کارخانههای پشمی ادینبورگ (The Edinburgh Woollen Mill Group) است که مالک برندهای خردهفروشی مانند جگر (Jaeger)، آستین رید (Austin Reed)، پیکاکز (Peacocks)، جین نورمن (Jane Norman) و بسیاری دیگر است.
طبق گزارش سال ۲۰۱۶ ساندی تایمز Rich List، دارایی خالص فیلیپ دی حدود ۱.۲ میلیارد دلار برآورد شده است. او پس از ترک شغل خود در آکواسکاتوم (Aquascutum) به شرکت کارخانههای پشمی ادینبورگ پیوست و تواناییهای خود را به اثبات رساند و نتایج درخشانی برای این شرکت به ارمغان آورد.
دیو ینك تورهكيا (Divyank Turakhia)
دارایی خالص – 1.76 میلیارد دلار
دیویانک تورکیا، تاجر، برنامهنویس کامپیوتر، کارآفرین سریالی، میلیاردر و سرمایهگذار هندی الاصل، متولد سال ۱۹۸۲، یکی از تجار بسیار موفق در دبی است. او توسط فوربس به عنوان نود و پنجمین فرد ثروتمند جهان شناخته شد. همچنین جایزه “پیشگام مد و سبک ET” را از روزنامه اقتصادی تایمز دریافت کرده است.
دیویانک تورکیا بنیانگذار شرکت Media.net است. او بعدها این شرکت را در سال ۲۰۱۶ به ارزش ۹۰۰ میلیون دلار به یک کنسرسیوم چینی فروخت. این معامله به عنوان سومین معامله بزرگ در زمینه فناوری تبلیغات شناخته میشود. دیویانک تورکیا یک میلیاردر خودساخته است.
وینود شانتیلال شاه عدانی (Vinod Shantilal Shah Adani)
دارایی خالص – 8.9 میلیارد دلار
وینود شانتیلال شاه عدانی تاجر هندی و رئیس گروه صنایع آدانی (Adani Group of Industries)، مدیر شرکتهای Trident Trade and Investment Private Ltd، Radiant Trade and Investment Private Ltd، Adani Power Pte Ltd، Venture Trade and Investment Private Ltd، Pride Trade and Investment Private Ltd، Adani Power (Overseas) Limited، Adani Global Limited، Adani Global FZE، Adani Enterprises Ltd و Adani Bunkering Pte. Ltd است.
وینود شانتیلال شاه عدانی، برادر بزرگتر گوتام آدانی است. از سال ۲۰۱۶، گروه آدانی به دلیل افشاگری اسناد پاناما و مسئله مهم شرکتهای فراساحلی این گروه، سعی در کمرنگ کردن حضور خود در رسانهها داشته است.
حسین سجوانی (Hussain Sajwani)
دارایی خالص – 2.1 میلیارد دلار
حسین سجوانی بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره Damac Properties، یک شرکت توسعه املاک و مستغلات است. او به همراه لقب «افسانه املاک و مستغلات»، جایزه Arabian Business Real Estate را دریافت کرد. Damac Properties به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه املاک و مستغلات شناخته میشود که هدایت توسعه چندین پروژه بزرگ و املاک لوکس در سراسر اروپا و امارات متحده عربی را برعهده داشته است.
علاوه بر این، حسین سجوانی در جوایز خلیج کسب و کار به عنوان رهبر تجارت املاک و مستغلات سال انتخاب شده است. او به تازگی در بین ۹۶۲ ثروتمندترین فرد جهان قرار گرفته است.
داماک در زمینه توسعه انواع پروژههای املاک و مستغلات، از جمله آپارتمانهای مسکونی، ویلاها، هتلها، مراکز تفریحی و تجاری فعالیت میکند. این شرکت به دلیل پروژههای لوکس و باکیفیت خود شناخته شده است.
پروژههای برجسته داماک:
- Akoya Oxygen: یک مجتمع مسکونی و تفریحی بزرگ در دبی که شامل ویلاها، آپارتمانها، هتلها، زمینهای گلف و سایر امکانات رفاهی است.
- Damac Hills: یک مجتمع مسکونی و تفریحی دیگر در دبی که شامل ویلاها، آپارتمانها، زمینهای گلف و باشگاههای ورزشی است.
- Burj Damac Seafront: یک آسمانخراش 100 طبقه در دبی که بلندترین برج در جهان خواهد بود.
فیروز اللهقلی آلانا (Feroz Allana)
دارایی خالص – 4.3 میلیارد دلار
فیروز آلانا، همبنیانگذار گروه آلانا است که به خاطر تولید سریعترین کالاهای مصرفی (FMCG) شناخته میشود. دفتر مرکزی گروه آلانا در شارجه، همسایگی دبی، مستقر است. گروه صنایع آلانا طیف وسیعی از محصولات از جمله روغنها، مواد غذایی منجمد و خدمات سازمانی را ارائه میدهد. این گروه شامل برخی برندهای بسیار محبوب مانند: لندن دیری (London Dairy)، ال بیکر (Al Baker)، تیفانی (Tiffany)، نور (Noor)، خلیج (Khaleej)، ایگلو (Igloo)، رحمه (Rahma) و بسیاری دیگر میشود.
ماجد الفطيم (Majid Al Futtaim)
دارایی خالص – 6.1 میلیارد دلار
ثروتمندترین فرد ساکن دبی، ماجد الفطیم، رئیس هیئت مدیره Majid Al Futtaim Holding (MAF) غول سرگرمی و خرده فروشی است. این شرکت در سال ۱۹۹۲ تأسیس شد و به سرعت به یکی از بزرگترین شرکتهای سراسر امارات متحده عربی تبدیل شد. امروزه، این شرکت شامل بیش از ۱۲۰ فروشگاه در سراسر شمال آفریقا، منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه میشود.
گردش مالی Majid Al Futtaim Holdings حدود ۸.۸ میلیارد دلار درآمد است و در سال ۲۰۱۷ تا ۶۰۰ میلیون دلار سود داشته است. این شرکت مالکیت حق امتیاز مدیریت شعب AllSaints، Carrefour، Abercrombie & Fitch و Lululemon Athletica را بر عهده دارد.
راوی پیلای (Ravi Pillai)
دارایی خالص – 4.1 میلیارد دلار
پس از اعتصاب کارگری که در کِرالا رخ داد و باعث تعطیلی کسب و کارش شد، راوی پیلائی تصمیم گرفت به امارات متحده عربی نقل مکان کند. او کارش را به همراه یک دوست محلی آغاز کرد و ظرف دو سال فعالیت تجاریاش، به یک شرکت جدید به نام «ناصر س.الحجری» (NSH) تبدیل شد.
مدت کوتاهی پس از راهاندازی NSH، این شرکت بنیان یک امپراتوری میلیارد دلاری به نام گروه RP را بنا نهاد. طبق لیست سال ۲۰۱۹، راوی پیلائی به عنوان ۵۲۹مین فرد ثروتمند جهان و سومین فرد ثروتمند در دبی شناخته شد.
عبدالله بن احمد الغرير (Abdullah bin Ahmad Al Ghurair)
دارایی خالص – 4.9 میلیارد دلار
عبد الله بن احمد الغرير، بنیانگذار یکی از بانکهای پیشرو در امارات متحده عربی با نام Mashreqbank است. ثروت او را به راحتی میتوان با اعتبار این بانک سنجید. او در حال حاضر رئیس هیئت مدیره این بانک است و پسرش، عبدالعزیز، سمت مدیرعامل را برعهده دارد.
علاوه بر این، عبد الله بن احمد الغرير مالک بسیاری از شرکتهای همنام خود و شرکتهای بزرگ دیگری در حوزه املاک و مستغلات و همچنین صنایع غذایی است.
سنیل واسوانی (Sunil Vaswani)
دارایی خالص – 1.2 میلیارد دلار
Sunil Vaswani، میلیاردر هندی-نیجریهای، رئیس هیئتمدیره گروه Stallion است. او در سن ۲۱ سالگی، کسب و کاری که از پدرش به ارث برده بود را مدیریت کرد. دفتر مرکزی گروه Stallion در دبی مستقر است و در حوزههای متنوعی از جمله غذا، پلاستیک، خودرو، بستهبندی، تولید فولاد، کالاهای اساسی، عملیات بندر، فناوری و پتروشیمی فعالیت دارد. این گروه صنعتی به طور گسترده در خاورمیانه، آسیا و آفریقا گسترش یافته است.
Sunil Vaswani به دلیل اتهامات قانونی و اختلافات با دولت نیجریه در رابطه با فرار مالیاتی ادعایی، مجبور به ترک آن کشور شد. این موضوع منجر به تبعید او شد. اما بعداً در پی تحقیقات بیشتر، هیچ تخلفی از سوی او اثبات نشد و به Sunil Vaswani و خانوادهاش اجازه بازگشت به نیجریه داده شد. در نهایت، در سال ۲۰۱۶ دارایی خالص او به ۲ میلیارد دلار آمریکا افزایش یافت.
تاکسین شیناواترا (Thaksin Shinawatra)
دارایی خالص – 1.8 میلیارد دلار
تاکسین شیناواترا، تاجر تایلندی است که به عنوان یک سیاستمدار شناخته شده و سابقه استادی مهمان را نیز دارد. او به مدت ۱۴ سال (از ۱۹۷۳ تا ۱۹۸۷) در نیروی پلیس تایلند خدمت کرد. سپس به مدت ۵ سال (از ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶) به عنوان نخست وزیر تایلند انتخاب شد. اما با سوء استفاده از قدرت، در سال ۲۰۰۸ به جرم فساد محکوم گردید. به همین دلیل، او در حال حاضر در تبعید به سر میبرد.
تاکسین شیناواترا بنیانگذار شرکت Advanced Info Service، یک شرکت اپراتور تلفن همراه، و همچنین شرکت Shin Corporation، یک شرکت ائتلافی در زمینه فناوری اطلاعات و مخابرات است. این فعالیتها او را در لیست ثروتمندترین افراد تایلند قرار داد.
عبدالله الفطيم (Abdullah Al Futtaim)
دارایی خالص – 2.1 میلیارد دلار
عبد الله الفطيم، میلیاردر اماراتی، پسرعموی مجید الفطیم و مالک گروه الفطيم، یکی از ثروتمندترین افراد دبی به شمار میرود. عبدالله الفطیم با ملیت اماراتی و دارایی خالص ۲.۱ میلیارد دلار آمریکا، در زمینه خرده فروشی، املاک و همچنین عملیات صنعت خودرو تخصص دارد. او مدیرعامل شرکت خصوصی الفطیم (Al-Futtaim Private Company LLC) است.
راغوویندر کاتاریا (Raghuvinder Kataria)
دارایی خالص – 1.3 میلیارد دلار
Raghuvinder Kataria، یک تاجر میلیاردر بریتانیایی است که کسب و کاری باثبات در دبی دارد. او به خاطر فعالیت در بخشهای املاک و مخابرات شناخته میشود. راغویندر کاتاریا رئیس هیئتمدیره شرکت Kataria Holdings است.
علاوه بر این، او فعالیت حرفهای خود را با کار در شرکت International Computers Limited آغاز کرد و به عنوان خزانهدار اروپایی این شرکت مشغول به کار شد. راغویندر کاتاریا همچنین اپراتور تایلندی مخابرات Jasmine Telecom را تأسیس کرد که بعداً با Bharti Enterprises ادغام شد.
لبنی خالد علی قاسمی (Lubna Khalid Ali Qasimi)
دارایی خالص – 1.3 میلیارد دلار
لوبنا خالد علی القاسمی، سیاستمدار اماراتی و عضو خاندان حاکم شارجه، یکی از قدرتمندترین زنان جهان است. او پیش از این به عنوان وزیر مشاور در امور مدارا، وزیر اقتصاد و برنامه ریزی امارات متحده عربی و وزیر مشاور در همکاریهای بینالمللی فعالیت داشته است. جالب است بدانید، لبنی خالد علی القاسمی، اولین زنی است که در امارات متحده عربی به مقام وزارت رسیده است.
او مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا دریافت کرده و دوره کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (EMBA) خود را از دانشگاه آمریکایی شارجه به اتمام رسانده است.
طبق لیست سال ۲۰۱۷ مجله فوربس، لبنی خالد علی القاسمی به عنوان سی و ششمین زن قدرتمند جهان شناخته شد. او در سال ۲۰۰۰ جایزه بهترین دستاورد شخصی ITP را دریافت کرد. همچنین، در سال ۲۰۱۳ لقب «فرمانده زن» از والاترین نشان امپراتوری بریتانیا به او اعطا شد.
جوی آلوکاس (Joy Alukkas)
دارایی خالص – 2 میلیارد دلار آمریکا
جوی الوکاس، تاجر برجستهای که در ایالت کرالا، هند متولد شده است، از سال ۱۹۸۷ بنیانگذار، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیرهی جواهرات جویآلوکاس است. این برند طلا و جواهر با داشتن بیش از ۱۶۰ شعبهی لوکس در ۱۱ کشور جهان، شهرت گستردهای دارد.
جوی الوکاس فعالیت تجاری خود را از طلا و جواهر فراتر برده و به بخشهای دیگری همچون املاک و مستغلات، ابریشم، صرافی و مد نیز گسترش داده است.
بر اساس فهرست فوربس در سال ۲۰۱۸، جوی الوکاس در میان برترین رهبران هندی در خاورمیانه قرار گرفت. او همچنین جایزهی تقدیر کیفیت دبی را از محمد بن راشد آل مکتوم، نخستوزیر و معاون رئیسجمهور امارات متحده عربی دریافت کرد. دارایی خالص او در سال ۲۰۱۸ توسط فوربس، حدود ۲ میلیارد دلار آمریکا برآورد شده است.
سعید بن بوٹی القبیسی (Saeed Bin Butti Al Qebaisi)
دارایی خالص – 2.2 میلیارد دلار آمریکا
سعيد بن بطی القبيسی، از ۱۵ میلیاردر برتر دبی به شمار میرود. او رئیس هیئت مدیره یک شرکت ابوظبینشین به نام «سنتوریون اینوستمنتس» است که سرمایهگذاریهای خود را در زمینههای صرافی، مراقبتهای بهداشتی و خرده فروشی مدیریت میکند. باارزشترین و پرسودترین سهام او در شرکت «ان.ام.سی هلث» (شرکتی که در بورس لندن ثبت شده) است. این شرکت که توسط میلیاردر دیگری به نام بی.آر. شتی (B.R Shetty) تأسیس شده، بیمارستانها و کلینیکهای متعددی را در چندین کشور اداره میکند.
سعید بن بطی القبيسی همچنین شراکت سرمایهگذاری با یک میلیاردر برجسته دیگر به نام خلیفه بن بطی المهیری دارد. این مشارکت شامل سهام مشترک در دو شرکت «یو.ای.ای اکسچنج» (صرافی امارات متحده عربی) و «تراولکس» (شرکت بینالمللی خدمات ارزی) میشود.
آزاد موپن (Azad Moopen)
دارایی خالص – 1 میلیارد دلار
Azad Moopen، کارآفرین هندی در حوزه مراقبتهای بهداشتی، پزشکی و فعالیتهای بشر دوستانه شناخته میشود. او نقش بسزایی در توسعه مراکز درمانی باکیفیت در منطقه آسیا-اقیانوسیه داشته است.
آزاد موپن در سال ۲۰۱۰ جایزه پراواسی بهاراتیا سامان (Pravasi Bharatiya Samman) و در سال ۲۰۱۱ نشان افتخاری پادما شری (Padma Shri) را از دولت هند دریافت کرد. او همچنین در لیست فوربس، در رتبه ششم از ۱۰۰ رهبر برتر هندی در امارات متحده عربی قرار گرفت.
آزاد موپن مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت « Aster DM Healthcare» است که در زمینه مراقبتهای بهداشتی در خاورمیانه و هند فعالیت میکند.
برنارد آرنو (Bernard Arnault)
دارایی خالص – 192 میلیارد دلار
برنارد آرنو، تاجر میلیاردر فرانسوی، سرمایهگذار و مجموعهدار آثار هنری، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره Louis Vuitton SE است که بزرگترین شرکت کالاهای لوکس در جهان به شمار میرود. برنارد آرنو بر اساس گزارش فوربز، ثروتمندترین فرد جهان است. دارایی خالص او حدود 192 میلیارد دلار آمریکا تخمین زده میشود.
سلام عالی بود اما ای کاش یکی از این ثروتمندان ی مقدار به منم به عنوان هدیه کمک می کرد